Montering

Lomma Express hjälper till med montering av alla typer av möbler och inredningar, väggfast utrustning så som tavlor, whiteboard och hyllsystem. Vi hjälper er även med demontering av kontorslandskap/möbler/avveckling.

Inredningsmontage
Vår handyman hjälper till med montering av alla typer av möbler och inredningar, väggfast utrustning så som tavlor, whiteboard och hyllsystem. Vi hjälper er även med demontering av kontorslandskap/möbler/avveckling.

Möbelmontering
Låt oss sköta monteringen så kan ni fokusera på er verksamhet. Vi hjälper er med både leverans av möbler, montering och där efter avvecklar vi det ni inte längre vill ha såsom tomemballage, m.m.
Vaktmästarservice
Idag finns det många kontor där tiden inte räcker till för att lösa alla de här små problemen som är så viktiga. Lugn, vi hjälper er med det. Vi hjälper er gärna med de dagliga vakmästerirutinerna såsom byta glödlampor, fylla på kopieringsmaskinerna och allt annat som är så irriterande när ingen fixar det.
Företagsservice
Precis som alla andra företag finns det saker man inte själv har tid eller möjlighet att lösa, vi hjälper er med det allt från kabelsanering, avfallshantering till montering/demontering, bud eller kanske bara något inköp av möbler eller hämtning av post.
Som företagare har ni kanske inte tid eller personal för att montera möbler till det nya kontoret eller att sätta upp era Whiteboard och förvaringshyllor, tv skärmar och annat. Med vår hjälp behöver ni varken ha verktygen, tiden eller kunskapen – det har vi!

Kontakta oss för mer information samt bokningar: info@lommaexpress.se