Ett litet företag

Med hög fokus på dig som kund

TVÅ BRÖDER MED BREDARE VISIONER

Med över 40 år inom transport och flyttbranchen, både inrikes och utrikes, kan du som kund känna dig trygg. Vi började inom flytt och transportbranschen 1977 och startade eget företag 1988. Idag driver vi en transportverksamhet med bilar som kör både inrikes och utrikes. Vi har även möjlighet att magasinera och är stationerade i Lomma.


Varför ska man välja oss?
Vi har hög service och håller vad vi lovar. Vi vill att du som kund ska uppleva oss som ett enkelt och snabbt alternativ att jobba med. Men också ett prisvärt alternativ! Detta har alltid varit vårt koncept. Vi är ett litet familjeföretag som jobbar för att få mervärde i allt vi gör så du som kund ska känna dig extra nöjd.

Mer om oss, Filip & Jens ——->

Filip & Jens Alvthin började jobba extra 2016 med en bredare idé. Att skapa en ny sorts verksamhet med återvinningstjänster är för oss självklart. En tjänst där du som kund bestämmer villkoren efter dina unika behov. Vi vill skilja oss från andra aktörer på marknaden. Idag handlar det mycket om kundbemötande vilket är ett sätt att få dig som kund att uppleva ett mervärde. För oss är det här inga tomma ord, genom att anlita oss kan du vara säker på att vi utför allt du begär samt lite till!

Lomma Express anstränger sig lite mer på alla plan för att göra kunderna riktigt nöjda. Allt från hur kunderna bemöts i bokningen, till själva hämtningen, till att kunderna upplever att de får hjälp med lite mer än de förväntade sig. Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Idag har vi en yrkeskompetent personal som speglar glädjen i företaget. Ansiktena utåt speglar företagets insida. Tack vare vår fantastiska personal kan vi stolt erbjuda våra kunder en återvinningstjänst utöver det vanliga. Testa själv får du se, vi lovar att du kommer bli mer än nöjd.